2024.03.28, Csütörtök

Ezekkel a programokkal készül a tavaszi szünetre a Budakeszi Vadaspark

MTI

2017.04.12. 09:08

Tojáskeresés, játékos ismeretterjesztés, kecskeügyességi show és állatbemutató is várja a családokat csütörtöktől keddig.

Hirdetés

Csütörtökön és kedden tíz órától a környezeti neveléssel, természetvédelemmel és természettudományos ismeretterjesztéssel foglalkozó Pangea Egyesület Szelídek és vadak című egész napos előadásán vehetnek részt a látogatók - olvasható a Budakeszi Vadaspark tájékoztatójában.

Az Állatijó bemutató című interaktív állatshow pénteken, szombaton és vasárnap szórakoztatja a közönséget, míg a szombati Kecskeügyességi show-ban a szakértők bemutatják, hogy mire képes ez a háziállat, amelyből több egyed is megtalálható a parkban.

Vasárnap a vadaspark standja mellett húsvéti tojáskereső vetélkedő is szerepel a programban. Mint írják, a tíz órától kezdődő játékban a főbejárattal szemben felállított "Nyomozzunk" pultnál elvehető menetlevéllel együtt lehet részt venni. A vadasparki séta során a gyerekeknek a papírtojásokon olvasható kérdésekre kell helyes választ adniuk. A legügyesebbek különféle húsvéti meglepetésekben részesülnek.

Mindezek mellett szombattól hétfőig nyuszi- és kecskesimogató várja egész nap a parkba látogató közönséget.

BudakesziAjánlóBudakeszi Vadasparkprogramokcsaládállatoktavasz