2024.03.29, Péntek

Megnyílt a Dunakeszi csónaktároló

dunakeszi.hu

2016.08.05. 13:09

Most már lehetőség van közvetlen a Duna-part mellett tárolni a hajókat.

Hirdetés

Dunakeszi Önkormányzata az elmúlt években jelentős hangsúlyt fektetett a vízisportok fejlesztésére, az itt élők igénye alapján pedig létrehozott egy városi csónaktárolót.

A tavalyi évben elkészült a Dunakeszi Kajak Clubnak helyet adó vízisporttelep, viszont az Önkormányzat eltökélt szándéka, hogy a spotszervezetek tevékenységének fejlesztése mellett a szabadidősport is minél több teret kapjon. Ezért is volt elengedhetetlen egy, a rendszeres sportolás feltételeit megteremtő városi csónaktároló létrehozása, ahol a sportolni vágyók közvetlenül a Duna-part mellett helyezhetik el hajóikat.

Erre megoldást kínálva elkészült a városi csónaktároló, mely három sárkányhajó, és további 48 kajak és kenu tárolására alkalmas.

A városi csónakház üzemeltetője a Dunakeszi Diák és Szabadidő Kajak Club

 

A csónaktároló üzemelési és nyitvatartási ideje:

  Időszak Napi üzemelési időszak Napi nyitvatartási időszak
Előszezon május 01-től június 14-ig

minden nap 10-18 óráig

minden nap 15-18 óráig
Főszezon június 15-től augusztus 31-ig minden nap: 9-20 óráig minden nap 15 – 20 óráig
Utószezon szeptember 01-től október 15-ig

minden nap: 10-18 óráig

minden nap 15-18 óráig

 

A napi üzemelési időszak alatt telefonos egyeztetést követően lehet hozzáférni a csónaktárolóban tárolt vízi járműhöz, a napi nyitvatartási időszak során pedig nyitva van a csónaktároló, a személyes felügyelet biztosított.

A napi üzemelési időszak és a napi nyitvatartási időszak a későbbiekben a lakossági igények és visszajelzések alapján változhat.

forrás: dunakeszi.hu

 

Ajánljuk még