2024.04.18, Csütörtök

Barátságosabb légkörűvé alakítja át irodáit az Immofinanz

pestpilis.hu

2017.03.10. 13:25

Az ingatlanbefektető elsőként hat országban vezeti be a myhive irodamárkát, hazánkban öt budapesti irodában.

Hirdetés

Az Immofinanz ingatlanbefektető új, nemzetközi irodamárkát vezet be a hazai piacon: a myhive koncepciót első lépésben öt modern budapesti irodaépületében valósítja meg. Az átalakítás a Greenpoint 7 és a Haller Gardens esetében már meg is történt, a jövőben a myhive koncepciót az Átrium Parkra, valamint a Globe 13 és az Xenter 13 épületekre is kiterjesztik. Utóbbiak az átalakítás után myhive Thirteen néven működnek tovább.

A myhive koncepció négy fő jellemzőre épül: szállodák inspirálta dizájn, rendkívül figyelmes kiszolgálás, sokoldalú infrastruktúra és egy nemzetközi közösség létrehozása.

„A myhive egyet jelent a barátságos légkörrel, a figyelmes személyzettel, a szállodák inspirálta hangulattal, valamint azokkal a szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal, amelyek révén a bérlők még inkább a munkájukra összpontosíthatnak, és az új munkatársak keresésekor is vonzó munkaadóként léphetnek fel a piacon. A barátságos hangulat és az infrastruktúra nem csupán a mindennapi munkát ösztönzi, de inspirálhatja a bérlők közötti kommunikációt is, és segíthet egy aktív közösség létrehozásában” – nyilatkozta Christian Traunfellner, az Immofinanz vagyonkezelésért felelős vezetője.

pestpilis.hu

A márkát első lépésben hat ország húsz Immofinanz irodaházában vezetik be: Ausztriában, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Romániában és Magyarországon. Az átalakulás nagyrészt már lezajlott.

 

A Greenpoint 7 a mintaprojekt

Magyarországon a VII. kerületi myhive Greenpoint 7 irodaház átadásával kezdődik hivatalosan a myhive márka bevezetése. Ez az irodaépület a myhive koncepció mintaprojektje, amelynek keretében teljesen átalakították a közös használatú belső irodatereket, kényelmes ülőalkalmatosságokkal ellátott közösségi tereket hoztak létre, valamint új szolgáltatásokat és kényelmi funkciókat vezettek be. A bejárat szintjén található éttermet is áttervezték és felújították. Az ingatlan kívülről is megújul, nő a zöld területek aránya, ahol szintén kényelmes közösségi tereket alakítanak ki.

pestpilis.hu

„Nagyon örülünk, hogy helyi portfóliónk öt irodaépületét is kiválasztották a myhive márka bevezetésére. A térségben Lengyelország mellett Magyarországon és Romániában alakítjuk ki a legtöbb myhive helyszínt az első lépésben. A jövőbeni myhive épületeknél a jó megközelíthetőség, a hatékony infrastruktúra és a nagyfokú rugalmasság is fontos feltétel” – tette hozzá Nagy Viktor, az Immofinanz magyarországi működésért felelős vezetője.

Az Immofinanz Magyarország a legnagyobb ingatlanbefektető társaságok egyike, 11 működő ingatlanból álló irodaportfólióval és több mint 163 ezer négyzetméter bérbe adható összterülettel.

irodaFókuszbaningatlan