2024.03.28, Csütörtök

Új parkolókkal fejlesztik Dunakeszi központját

dunakeszipost.hu

2016.10.25. 15:34

Új parkolókkal fejlesztik Dunakeszi központjátÚj parkolókkal fejlesztik Dunakeszi központját

Hirdetés

Új parkolókat hoznak létre Dunakeszi főtérénél – adta hírül a dunakeszipost.hu. A beruházás érdekében a város megvásárolt két ingatlant.A főtérként számon tartott Dózsa György tér közelében összesen 65 új parkolóhelyet építenek. A fejlesztés a túlterhelt városközponti parkolót egészíti ki.

Az önkormányzat reményei szerint a fejlesztések könnyebbé teszik a főtér megközelítését. Emellett kiszolgálják a városközpontban található kereskedelmi, szolgáltató egységek, valamint a városháza ügyfélforgalmát. A képviselők a héten dönthetnek a közbeszerzési eljárás megindításáról.

Az északi parkoló a Fő út, Bazsanth Vince utca sarkán található ingatlanra, míg a déli a Fő út és az Alsótabán utca közötti ingatlanra épül meg. Az északi terület a 2-es út forgalmát bonyolító Fő út felől és a Szent István utca felől egyaránt megközelíthető. A fejlesztés után a Fő út felől az eddig egyirányú Bazsanth Vince utcán át a főtér is megközelíthetővé válik. A déli terület megközelítése az Alsótabán utcáról és a Fő útról történhet.

 

DunakesziHelyiközlekedésparkolók