2024.04.19, Péntek

Ezzel a csomaggal kedveskedik a helyi újdonsült anyukáknak Gyál

femina.hu

2016.11.14. 15:58

15 ezer forint értékben kapnak pelenkát, takarót, ruhákat és sok egyéb hasznos kelléket. Az önkormányzat a fiatal családok gyermekvállalását kívánja ezen az úton támogatni.

Hirdetés

Gyál város önkormányzata 2015-ben vezette be az úgynevezett Gyáli Babaköszöntő Programot, mely egy teljesen új kezdeményezés volt a városvezetés részéről. A program a fiatal családok gyermekvállalását kívánja támogatni. A támogatás formája egyszeri 15 ezer forint értékű támogatási csomag, amely gyermekruházatot és más, a gyermek gondozását segítő tárgyakat tartalmaz.

A kisfiúknak szánt csomag kék, a kislányoknak szánt pedig rózsaszín. A dobozban van egy csomag pelenka, digitális hőmérő, takaró, törülköző, 62-es méretű body, 74-es méretű body, partedli, sapka, textilpelenka, és egy darab bögre „Anyuka vagyok” felirattal.

 

kép: femina.hu

Ezek mellett egy anyukáknak szóló kiadvány is kerül a babacsomagokba. A kiadvány tartalmazza a helyi védőnők, gyermekorvosok elérhetőségeit, rendelési idejüket, az ügyeletes kórházak elérhetőségeit, valamint a gyermekek után járó támogatások, illetve kedvezmények részletes bemutatását, továbbá a gyermekneveléssel és gondozással kapcsolatos cikkek is megtalálhatóak a kiadványban.

 

kép: femina.hu

 

HelyitámogatásgyerekekGyál