2024.03.28, Csütörtök

Másfél millió négyzetméternyi út és járda újul meg Zuglóban

magyarepitok.hu

2017.05.12. 10:44

A Penta és a Vianova 87 összesen kétmilliárd forintnyi fejlesztést hajt végre Budapest XIV. kerületében, a keretszerződés során várhatóan 250-300 munkát kell elvégezniük.

Hirdetés

Nettó 2 milliárd forintos keretszerződést kötött a Penta Kft. és a Vianova 87 Közmű- és Útépítő Zrt. a fővárosi XIV. kerület építményeinek felújítási és fenntartási munkáira.  

A Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. TED-en megjelent közbeszerzésében az áll, a nyertes konzorciumnak várhatóan legalább 250-300 egyedi munkát kell elvégeznie a keretmegállapodás időtartama alatt. A fenntartási munkák körében az aszfaltozási és az azonnali beavatkozást igénylő hibaelhárítási munkák összesen közel 1 millió négyzetméternyi út és 540 ezer négyzetméternyi járda felülethez kapcsolódnak.

A keretmegállapodás érvényessége alatt a nyertes ajánlattevő nem csak elvégezni köteles az egyedi szerződések szerinti kivitelezéséket, hanem rendelkezésére kell állnia előre nem ismert, nem ütemezhető mennyiséggel és időtartammal megvalósítandó egyedi munkáknál is. A keretmegállapodás érvényessége alatt előfordulhat, hogy a nyerteseknek egyszerre több, egy időben felmerülő beszerzési igényt is ki kell tudniuk elégíteni.

További kikötése a közbeszerzésnek, hogy a kivitelezés során a forgalom zavartalanságának fenntartását és a lakossági szolgáltatás fenntartását biztosítani kell.

HelyiútfelújításZuglóPenta Általános Építőipari Kft.Vianova 87 Zrt.