2024.03.29, Péntek
Yorkshire terrier napot tartanak vasárnap Gödöllőn

Yorkshire terrier napot tartanak vasárnap Gödöllőn

Facebook

2017.05.09. 14:35

Előadásokkal, bemutatókkal és meglepetés programokkal várják a családokat és kutyáikat egy jó hangulatú piknik keretében. Az esemény szervezője a Royal Canin.

Hirdetés

Május 14-én a Gödöllői Kastéllyal szembeni füves területen ingyenes rendezvényt tart a Royal Canin Magyarország, aki egy kutyás majális hangulatát szeretné megidézni.

Az érdeklődőket 11 órától kezdve várják, minden kutyával érkező látogató ajándékot kap. Az előadások és kutyás bemutatók fél 12-től délután 3 óráig tartanak majd. A rendezvény része a nevelési és táplálási szaktanácsadás, kutyakozmetikus és tombolasorolás is.

Különlegesség, hogy a gyerekek is megcsillogtathatják kutyás tudásukat páros felvezetés keretében. Nevezni a helyszínen lehet, kicsik és nagyok is bemutathatják, milyen az összhang köztük és kedvenceik között.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy mindenki vigye magával kutyája oltási könyvét, mert a helyszínen a hatósági állatorvos elkérheti. A rendezvényre kizárólag érvényes oltási könyvvel és chippel rendelkező kutya hozható. Póráz és nyakörv használata kötelező, tüzelő szuka kutya nem hozható a helyszínre!

GödöllőHelyiprogramokkutyakutya