2024.03.19, Kedd

Gyógyszert és törődést kaptak a Budaörsi Állatmenhely kutyái és macskái

budaorsiinfo.hu, budaorsiallatmenhely.hu

2017.09.17. 14:41

A háziállatoknak az MSD Animal Health alapítvány önkéntesei vittek bolhairtó szert, emellett kitisztították és kifestették a telepet is.

Hirdetés

Önkéntes nap keretében adott az MSD Animal Health alapítvány 200 adag külső parazitáktól megszabadító gyógyszert a Budaörsi Állatmenhely kutyáinak és macskáinak. A készítményt az amerikai gyógyszercég hazai dolgozói vitték el, akik egyben segítettek a telep munkáiban és a téli időszakra való felkészülésében is.

Az önkéntes segítők kitakarították és kifestették a telepet és kenneleit és a hideg időszakra tekintettel tűzifát is aprítottak. Az ajtókon és a karanténokon is dolgoztak, majd a menhelyben lakó kutyákat sétáltatták meg.

A jelenlegi formájában 2001 óta működő Budaörsi Állatmenhelyben most 60 kutya és 60 macska van elszállásolva, a kisállatok az adománynak és a munkának köszönhetően biztonságoabb körülmények között várhatják a telet.

Aki új házikedvenc befogadásán gondolkozik, annak érdemes állatmenhelyből elhozni a lakótársat, így egyszerre segíthet amellett, hogy barátra lel. A budaörsi központ honlapján számos új gazdára váró kutya és macska fényképét nézhetik meg az érdeklődők. 

BudaörsHelyimenhelyönkéntesség