2024.03.19, Kedd

Hatalmas lakóparkot adtak át a Corvin sétánynál

magyarepitok.hu

2017.09.20. 14:44

Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője adta át új lakóparkjának épületét a Corvin-negyedben: a Cordia Park Residence a sétány hatodik lakóépülete lett.

Hirdetés

A Cordia a Corvin sétányon adta át a 26,100 négyzetméteres Park Residence egyik épületét, a vállalat ezen kívül is számos fejlesztést indított Budapesten. Jelenleg 9 helyszínen értékesítenek lakásokat a fővárosban, ebből 8 helyszínen már építkeznek is. 2016-ban több mint 1500 lakás értékesítését kezdték meg, ennek körülbelül 80 százaléka talált eddig gazdára, év végéig ezeket a számokat szeretnék megduplázni. A Corvin sétány melletti projekt egy körülbelül 11 milliárd forintos beruházásban készült el.

A Cordia Park Residence projekt során 474 lakást építettek fel a Belvároshoz közeli, ligetszerű udvarral kialakított komplexumban. A cég filozófiája szerint minden lakás egy bizonyos élethelyzethez kötődik, egy garzonlakást másoknak terveznek meg, mint egy családi otthont. 

Új városnegyed épül

Az összesen 22 hektáros, számos várorehabilitációs díjat elnyert Corvin negyedben több építkezés is zajlik, a terület a teljes sétány beépültével egy egységes, egyedi hangulatú része lehet a városnak. A Corvin-mozi, a több mint 100 üzletnek otthont adó Corvin Pláza és a jó tömegközlekedés segíthet a közlekedési csomópontot egy modern jellegű városrész magjává alakítani.

 

 

 

HelyiBudapestlakóparkCorvin sétány