2024.04.25, Csütörtök

Egy perc alatt megvizsgálják a futóművet az Ivanics új budafoki szalonjában

MTI

2017.11.17. 10:45

A telephelyen, ahol ultrahangos kerékmosást is végeznek, ötven új munkahely jött létre.

Hirdetés

Másfél milliárd forintos beruházással új autószalont nyitott az Ivanics Kft. Budapest 22. kerületében. A teljesen saját forrásból kialakított telephelyen 50 új munkahelyet teremtett a cégcsoport - ismertették az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

Az új szalon teljes egészében központilag irányítható, korszerű épület, amely képes optimalizálni az infrastruktúra elemeit. Több újdonságot is bevezetnek itt, ilyen például az ultrahangos kerékmosás technológiája, valamint a gyors futóművizsgáló berendezés, amellyel egy perc alatt meg lehet állapítani, hogy a gépjármű futóműve javításra szorul-e.

A beruházás második lépcsőjeként a teljes telephelyet zölddé alakítják, egyebek közt napkollektorok beépítésével. A fejlesztések előkészítése elkezdődött, ezt szintén támogatások bevonása nélkül tervezik megvalósítani.

 

Közel kétezer autót adnak el egy évben

Az Ivanics Kft. eddig Budapesten és Székesfehérváron rendelkezett autószalonnal és szervizzel. A cég három autómárka - a Ford, a Volvo és a Hyundai - új modelljeit, valamint a Kawasaki motorjait forgalmazza, emellett használt autókkal is kereskedik. Tavaly a három márkából összesen 1245 új autót adtak el, valamint 460 használt kocsit. Az idei évre 10 százalékos bővülést terveztek, ami a cég tájékoztatása szerint időarányosan teljesült.

Az Ivanics Kft. árbevétele tavaly meghaladta a 13 milliárd forintot, az idén 14-15 milliárd forintra számítanak. A cég mintegy 250 embert foglalkoztat.

munkahelyekHelyiBudafok