2024.03.29, Péntek

Organikus órásirodaház épül a Hegyvidéken

magyarepitok.hu

2017.12.13. 09:23

A Market kivitelezésében készülő HillSide Offices egy hónapon belül szerkezetkész lesz.

Hirdetés

Jól halad a Market Építő Zrt. Buda legújabb irodaházának munkálataival. A MOM Park mellett felépülő HillSide Offices-t várhatóan kilenc hónap múlva adják át, de az organikus stílusban kialakított épület már most elérte a 80 százalékos foglaltsági szintet – derül ki a beruházó sajtóközleményéből.

 

Az irodaépület látványterve

 

22 ezer négyzetméternyi irodateret alakítanak ki

A 2016-ban bejelentett fejlesztés során során a budapesti Hegyvidék zöld mikrokörnyezetébe harmonikusan beilleszkedve építenek fel egy hétemeletes, 30 méter magas épületet. 22 ezer négyzetméternyi irodát alakítanak ki és 300 férőhelyes mélygarázs is épül a projekt során

 

 

Zöld szemlélettel illeszkednek a zöld környezetbe

A fejlesztés zöld szemlélettel készül, a nemzetközileg elismert LEED Gold zöld minősítés által leírt energiatakarékos gépészeti és épületirányítási módszerek alkalmazásával. A 3 ezer négyzetméteres szinteket rugalmasan építik meg, hogy a bérlők igényeinek megfelelően organikusan alakíthassák ki a belső tereket a Bara Design Stúdió tervei alapján.

 

A belső terek organikus kialakítása

A létesítmény közel 500 négyzetméteres előcsarnokát tiszta üvegfelületekkel határolják el a külvilágtól, és három dimenzióban hullámzó LED-csíkokkal oldják meg a világítást.

irodaHelyiBudapestMarket Építő Zrt.HillSide Offices