2024.03.28, Csütörtök

Villamosipari gyártóüzem épült Nagytarcsán

magyarepitok.hu

2018.04.06. 16:24

140 millió forintból épített új csarnokot villamosipari vállalatának a Merkbau cégcsoport.

Hirdetés

Átadták a Merkbau Kft. 130 millió forintból felépített új üzemét Nagytarcsa egyik ipari parkjában. Knáb János, a Merkbau Kft. műszaki igazgatója ismertette, hogy az üzemet, melyet további 10 millió forintból szereltek fel eszközökkel, elsősorban a cégcsoport villamosipari kivitelezéssel foglalkozó cége, a CSMT Kft. fogja használni villamosipari berendezések gyártására.

Az üzemben 4-8 fő végzi majd a berendezések gyártását, emellett 8-12 főnek van hely irodai munkavégzésre. A berendezésgyártással 150-250 millió forinttal szeretnék növelni a CSMT Kft. éves árbevételét. Ez a CSMT tevékenységi körének harmadik lába a villamosipari kivitelezés és a hamarosan induló villamosipari fővállalkozás mellett.

A képre kattintva galéria nyílik!

Az igazgató hozzátette, hogy a Budapest XI. kerületében található irodájuk mellett a nagytarcsai létesítmény újabb pólusa lesz a cég főváros környéki jelenlétének.

A Merkbau Kft. tavaly adta át Kiskunhalason betonacélgyártó üzemét és napelemes kiserőművét, idén pedig elkezdődött az acélszerkezeti üzem építése is. 2018-ra körülbelül 20 milliárd forintos árbevételi terve van a cégnek, ezen belül a kivitelezés 13-14 milliárd, az építőanyag kereskedelem pedig 6-7 milliárd forintot tehet majd ki – ismertette Knáb János.

Rimóczi Sándor Vilmos, a község polgármestere megtiszteltetésnek nevezte, hogy a Merkbau Nagytarcsát választotta a beruházáshoz, mellyel a cég lett a településen működő 831-ik vállalkozás.

Galéria

HelyiüzemépítésMerkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.Nagytarcsa