2024.04.20, Szombat
A Heim Pál gyermekeinek gyógyulásához járult hozzá a Magyar Építő Zrt.
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

A Heim Pál gyermekeinek gyógyulásához járult hozzá a Magyar Építő Zrt.

magyarepitok.hu

2019.11.19. 10:06

A vállalat egy orvosi testösszetételmérő készüléket adományozott a beteg gyermekek hatékony gyógyításához.

Hirdetés

A Magyar Építő Zrt. tovább erősítette a társadalmi szerepvállalás iránti elkötelezettségét: a közelmúltban egy 3,5 millió forint értékben egy speciális gyógyászati eszközt adományozott a Heim Pál Gyermekkórház Toxikológiai és Anyagcsere Osztály részére. A vállalat az InBody 770 analizáló készüléket az ABPM-ART Kft.-től vásárolta meg, akik 500 ezer forint értékű árengedmény biztosításával járultak hozzá a jótékonykodáshoz.

A Magyar Építő Zrt. az Édes Gyermekünk Alapítványon keresztül valósította meg az adományozást. A készülék ünnepélyes átadóján részt vett Szikszai Zoltán, elnök-vezérigazgató és Kiss Márk, gazdasági igazgató

Szikszai Zoltán, a Magyar Építő Zrt. vezérigazgatója átadja az adományt.
A képre kattintva galéria nyílik! (Fotók: Dernovics Tamás)

Az InBody 770 analizáló készülék egyedülálló technológiájával alkalmas a test összetételének vizsgálatára, azon belül a zsírszövet, az izomtömeg, a csontokat alkotó ásványianyag-tartalom és a vízterek meghatározására. A készülék a cukorbeteg és egyéb krónikus ellátásra szoruló anyagcserebeteg gyermekek és életvezetésük elősegítését támogatja.

A testösszetevők arányának megismerésével diagnosztizálható az esetleges elhízás fennállása, amely magában hordozza a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, továbbá más krónikus betegségek (pl. vesebetegségek) is kiszűrhetőek.

Fotók: Dernovics Tamás (magyarepitok.hu)

 

Galéria

HelyiMagyar Építő Zrttársadalmi felelősségvállalás