2024.04.25, Csütörtök
Két új hotel születik a belvárosban
Fotó és látványtervek: EB Hungary Invest Kft.

Két új hotel születik a belvárosban

magyarepitok.hu

2019.11.12. 13:51

A főváros központjában lévő épületeken az EBH INVEST teljes felújítást, illetve funkcióváltást is végez – wellness-részleg kialakításával.

Hirdetés

A Gresham-palota közvetlen szomszédságában két meglévő épületből hotelt alakít ki az EB Hungary Invest Kft. a CPI Propterty Group számára. Budapest V. kerületében, a Mérleg utcában található épületek közül az egyik ingatlan esetében teljes felújítást, míg a másiknál funkcióváltást, bővítést és átépítést végez a vállalat.

A Mérleg utca 4. szám alatti - 1948-ban Hild József tervei alapján épült - irodaházat a CPI Retail One Kft. háromcsillagos szállodává alakíttatja át. A több mint 3700 négyzetméter alapterületű ingatlanon az EBH INVEST az emeletráépítést, az új koporsófödém és lépcsőház kialakítását, valamint az új liftház kialakítását fogja megvalósítani.

 

A Mérleg u. 4. szám alatti épület látványterve


A másik hotelben wellness-részleg is épül

Ennek az épületnek a közvetlen szomszédságában, a Mérleg utca 6. szám alatt eddig a CPI szállodai üzletága üzemeltette a 4*-os Starlight Suiten Hotel Budapest szállodát. Az épület felújítását követően az üzemeltető, a CPI Hotels Hungary Kft. a Mamaison brand égisze alatt megnyíló hotellel a 4* Superior minősítést célozza meg. Az EBH INVEST 2160 négyzetméteren végzi el a szálloda modernizálását, melynek részeként:

  • kiépíti a wellness-részleget,
  • teljesen felújítja a hotel 54 lakosztályát,
  • valamint átalakítja a recepciós teret és lobbyt.

Az átalakításokkal kapcsolatos generálkivitelezési munkálatokat az EBH INVEST 2019 novemberében kezdi meg mindkét épület esetében.

A felújításra váró Starlight Suiten Hotel Budapest


Másfél évtizede valósít meg sikeres projekteket az EBH INVEST

Az EBH INVEST 15 éve eredményesen működő, 100% magyar tulajdonban lévő építőipari generálkivitelező cég, számos hotel- és irodafelújítási referenciával rendelkezik. Párhuzamosan 6-10 projektet bonyolít országszerte, a megrendelői igények alapján akár a szomszédos országokban is.

A luxemburgi székhelyű, cseh és német fejlesztők egyesülésével létrejött CPI Property Group magyarországi tulajdonában irodaházak, hotelek, üzletközpontok, fejlesztési területek és egy logisztikai park áll. A fenti ingatlanfejlesztésekkel tovább erősödik a társaság prémium elhelyezkedésű szálloda-portfóliója.

HelyiépületfelújításHotelBelváros-LipótvárosszállodafelújításEB Hungary Invest Kft.