2024.03.28, Csütörtök

Kézműves ajándékokat vehetünk vasárnap a Millenárisban

mti, minimatine.hu

2017.11.28. 11:38

A Fiatal Családosok Egyesülete jótékonysági adventi vásárt szervez a budai rendezvényközpont D épületében.

Hirdetés

Jótékonysági adventi vásárt rendeznek a Millenáris parkban. Jó hangulattal kézműves ajándékokkal és színpadi programokkal várja az érdeklődőket vasárnap a Fiatal Családosok Egyesülete (FICSAK). Idén másodszorra tartják meg a rendezvényt, melynek alkalmából több száz civil szervezet, cég és közéleti szereplő fog össze azért, hogy a rászorulókon segítsen.

Minden résztvevő saját készítésű ajándékokat, többek közt karácsonyfadíszeket, szappanokat, mécseseket, adventi koszorúkat és mézeskalácsokat fog árulni a piacon. Az összegyűlt pénzből a koraszülött kisbabák anyatejes táplálását segítik a Melleted a helyem Egyesületen át.

 

Egész napos családbarát program várja az érdeklődőket

A Millenáris alapítása óta először ad otthont adventi vásárnak – mondta el a sajtónak Glázer Tamás a létesítmény ügyvezető igazgatója. Hozzátette: a parknak otthont adó korábbi Ganz-gyár területén 1932-ben rendeztek utoljára karácsonyi vásárt, amelyet akkor dolgozói számára szervezett a vállalat.

A jótékonysági eseményt a Millenáris D épületében, 1500 négyzetméteren rendezik meg. Egész nap programokkal várják a látogatókat, többek között fellép az Iszkiri zenekar, a Lélekzuhany Gospel Kórus, Vastag Csaba, az Eszter-lánc mesezenekar és a Csepp-Csepel Táncegyüttes is.

jótékonyságHívogatókarácsonycsaládpiacMillenáris