2024.04.20, Szombat
Hárommillió forinttal segített Hosszú Katinka egy budakalászi alapítványnak
mediaklikk.hu

Hárommillió forinttal segített Hosszú Katinka egy budakalászi alapítványnak

gezenguz.hu, Facebook

2017.09.14. 13:51

A koraszülött gyermekeket fejlesztő Gézengúz Alapítvány központjában, a Cseppek Házában adta át a támogatást a háromszoros olimpiai bajnok úszó és a MOL.

Hirdetés

A MOL Magyarország Facebook oldalán még júliusban hirdetett lájkgyűjtő kampányt a Gézengúz Alapítvány támogatására és népszerűsítésére. Ebben csatlakozott a már szintén a MOL csapathoz tartozó Hosszú Katinka, aki válogatott, dedikált úszósapkáját ajánlotta fel, melyet a MOL posztját lájkolók között sorsoltak ki. A cél a 25 ezer lájk összegyűjtése volt, amit azóta sikeresen elértek, ezért a MOL ígéretéhez híven hárommillió forintos támogatásban részesítette a budakalászi Gézengúz Alapítványt.

Az adomány átadására szerdán került sor az alapítvány központi intézetében, azaz a Cseppek Házában, ahol Hosszú Katinka az itt végzett fejlesztő munkába is bepillantást nyerhetett, s találkozhatott a programokban résztvevő gyerekekkel.

A Gézengúz a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyításával, rehabilitációjával foglalkozik, melynek egyik fontos eszköze a neuro-hidroterápia. A hidroterápiában a pici babák kádban, a nagyobbak pedig (5 hónapos kortól kezdve) uszodai program során vehetnek részt a mozgásfejlesztésben.

jótékonyságOrszágosgyerekekBudakalászHosszú Katinka