2024.03.29, Péntek
Új logisztikai csarnokot kapott Vecsés
Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Új logisztikai csarnokot kapott Vecsés

magyarepitok.hu

2019.04.30. 10:22

A CPI beruházása a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére adott választ.

Hirdetés

Az Airport City Logisztikai Park legújabb létesítményét tavaly nyáron kezdte építeni a sárospataki központú cég. Az új létesítmény a park eddigi raktárépületeihez hasonlóan 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel jött létre.

A beruházással immár 55.000 négyzetméterre nőtt a logisztikai park raktárcsarnokból, illetve irodai bérleményből álló kapacitása.

Bodahelyi András, a CPI leasing menedzsere a projekt sajtóközleményében elmondta, az új épületben az átadásig 6000 négyzetméterre szerződtek, nyár elejére pedig várhatóan 80%-os lesz a terület bérbeadása. „Cégünk célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére” – fogalmazott a menedzser.

A közlemény az épületfejlesztések mellett a CPI egy másik fejlesztésére is emlékeztetett: 2016-ban mintegy 100 millió forintból építettek új utat a logisztikai park mellett. A Lőrinci úton a Széchenyi utat és az Airport City Logisztikai Parkot összekötő szakasz kétszer egy sávos teherforgalom számára is alkalmas aszfaltozott közútként, közvilágítással, csapadék vízelvezetéssel jött létre.

Pest megyeVecséscsarnoképítésWeinberg 93 Építő Kft.