2024.04.20, Szombat

Cegléden épült fel a magyar dzsúdó új központja

cegledipanorama.hu, magyarepitok.hu

2016.10.18. 19:39

A 1200 férőhelyes ceglédi csarnok nemzetközi versenyekre is alkalmas, kiszolgálja a régió cselgáncsosait és a helyi iskolákat is.

Hirdetés

Befejeződtek az új cselgáncsközpont építési munkái Cegléden. A cegledipanorama.hu. azt írja, a kivitelező Aktív Kft. már a területrendezésnél és a bevezető út építésénél tart, a belső térben már a sporteszközöket szerelik. A Malomtó széli sporttelepen egy 378 millió forintos beruházásban 1650 négyzetméteren jött létre az ország legmodernebb cselgáncsközpontja.

Az új épület 4 küzdőteret, ehhez csatlakozó nézőteret, konditermet, wellness részleget, öltözőket, valamint a három használati módban működtethető előcsarnokot foglalja magában.
 

Szolnokról és Kecskemétről is idejárnak majd

A létesítmény a Magyar Judo Szövetség egyik központi bázisa lesz, emellett a helyi cselgáncsklubőt és a régió versenyzőit is kiszolgálja, még Szolnokról, Kecskemétről is átjárnak majd. A csarnok versenyek, edzőtáborok megtartására is alkalmas, lelátóin akár 1200 szurkoló is ott lehet. A központ ugyanakkor helyet biztosít majd a mindennapos testnevelésóráknak is.

A kivitelező Aktív KFT. fő profilja az építőipari kivitelezés, valamint a kohászati és épületgépészeti anyagok, szerszámok kereskedelme. A cég székhelye a Bács megyei Hajós, a mintegy 100 főt foglalkoztató társaság legutóbbi árbevétele 3,6 milliárd forint volt a világhálón elérhető céginformációs adatok szerint.

CeglédSportcselgáncs