2024.04.23, Kedd

Európa vezető masszázsmedence gyártójává nőtte ki magát egy dabasi cég

magyarepitok.hu

2018.07.19. 09:30

Az egyedi megoldásoknak külön osztályt szentelő Wellisnek az állami szektorból is egyre több megrendelése érkezik.

Hirdetés

2003-as alapítása óta a Wellis Magyarország Zrt. Európa legnagyobb jakuzzi gyártójává vált, Magyarországon pedig piacvezető szerepet tölt be a wellness berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában. Az egészséges életmód jegyében megnőtt a kereslet a minőségi wellness termékek iránt, a folytonos fejlesztéseknek köszönhetően pedig egyre többen választják a Wellis termékeit.

A dabasi Wellis Magyarország központi telephelyének gyártó- és logisztikai létesítményei mára elérik a 27.500 m2-es alapterületet. Évente kilencezer masszázsmedencét gyártanak itt le, melyek többek között a világszerte elhelyezkedő több mint 300 disztribúciós ponton találnak gazdára. A több száz külföldi partnerrel és kiterjedt belföldi partnerhálózattal rendelkező Wellis elismertségét számtalan nemzetközi kiállításon elnyert termékdíj is bizonyítja.

Masszázsmedencék a Tüskecsarnokban (A képre kattintva galéria nyílik!)

 

A legjobb szakemberek elégítik ki az egyedi igényeket

Vala Róbert, a Wellis Magyarország Zrt. projektvezetője beszámolt róla, hogy osztályuk egyedi wellness centrumok és -berendezések tervezésével, valamint megvalósításával foglalkozik. Együtt dolgoznak kivitelezőkkel, építészekkel, belsőépítészekkel, ingatlanfejlesztőkkel, a közületi végfelhasználásra specializálódva. A folyamatosan bővülő projektosztályt a megnövekedett piaci igények hívták életre, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy csak kiváló szakmai háttérrel rendelkező munkatársakkal dolgozzanak együtt.

A projektosztály első számú értékesítője, Szomolányi Tamás ismertette, hogy céljuk prémium minőségben kiszolgálni minden felmerülő – akár a megszokottól eltérő – igényt. Ügyfeleiket látványtervekkel és műszaki rajzokkal támogatják már a tervezési fázistól kezdve.

Olyan jelentős létesítmények wellness berendezéseinek megvalósítása fűződik a Wellis nevéhez, mint a Tüskecsarnok, a szolnoki víziaréna, a DVTK stadion vagy a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia.

Galéria

FókuszbanDabasWellis Zrt.

Ajánljuk még