2024.04.26, Péntek

Több ezer rászoruló kapott segítséget a megyében az adventi időszakban

MTI

2016.12.20. 11:14

Az Ökumenikus Segélyszervezet és a katolikus egyház is szervezett jótékonysági ételosztást, programokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Hirdetés

Az Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos adventi ételosztása Csepelen 2016. december 19-én. A segélyszervezet december 19. és 23. között napi ezer adag melegételt oszt a kerületben. (MTI)

 

Németh Szilárd (Fidesz) országgyűlési képviselő (b2) és Borbély Lénárd, a XXI kerület polgármestere (Fidesz-KDNP, b3) az Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos adventi ételosztásán Csepelen 2016. december 19-én. (MTI)

 

A soroksári Brajnovics család tagjai és a veresegyházi Medveotthon rénszarvasai gondozóikkal Budapesten 2016. december 19-én. Az Ökumenikus Segélyszervezet élelmiszeradományt vitt a hatgyermekes családnak. (MTI)

 

Révfalvi Dorottya, Az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontjának vezetője (b) átadja a szervezet élelmiszeradományát a hatgyermekes soroksári Brajnovics család tagjainak Budapesten 2016. december 19-én. (MTI)

 

Egy kisfiú az ajándékát nézi a karácsonyi ünnepségen a Pest megyei Csévharaszton a római katolikus plébánia közösségi termében 2016. december 19-én. A plébánia a környék településeiről közel száz rászoruló család gyermekeit látja vendégül és ajándékozza meg. Az ételt és az ajándékokat felajánlásokból készítette az egyház közössége. (MTI)

 

Gyerekek esznek a karácsonyi ünnepségen a Pest megyei Csévharaszton a római katolikus plébánia közösségi termében 2016. december 19-én. (MTI)

 

Antal András atya beszél a karácsonyi ünnepségen a Pest megyei Csévharaszton a római katolikus plébánia közösségi termében 2016. december 19-én. (MTI)

 

Galéria

jótékonyságKépriportkarácsonyCsepelVeresegyházSoroksárCsévharaszt