2024.04.23, Kedd

Ez már a jelen: a kamerák közül válogatva nézhetjük az olimpiát

digitalhungary.hu

2018.02.08. 17:09

Ráadásul a VR közvetítéseknek köszönhetően 360 fokos rálátásunk lesz egy-egy sporteseményre a ma kezdődő téli olimpián.

Hirdetés

Több mint 50 órányi élő VR közvetítéssel, helyszíni visszajátszással és napi összefoglalóval jelentkezik az Eurosport a 2018-as téli olimpiáról – írja a digitalhungary.hu. További újításként idén először nyílik lehetősége a rajongóknak arra, hogy igényeikre szabják a közvetítést. A nézők több mint hat kameraállásból kiválasztják, melyikből szeretnék követni az eseményeket. Ezt az újítást egészíti ki az Intel True VR által garantált VR technológia, ami 360 fokos élményt nyújt.

További technológiai újdonságokat lovagol meg a csatorna a Eurosport Cube által. Ez az innovatív stúdió a kiterjesztett valóság eszközével, elemzésekkel, a legjobb pillanatok bemutatásával jelentkezik majd.

A csatorna digitális platformjainak köszönhetően a játékokat telefonon, tableten vagy a TV készülékekhez kapcsolódva is lehet követni. Az Eurosport téli olimpiára készített applikációja elérhető iOS és Android platformokra is, február 1-tól, valamint a Samsung Gear VR, Google Daydream és a Windows Mixed Reality készülékekhez illő verzióban is hozzáférhető.

A téli olimpia megnyitóját pénteken rendezik, de az első sportesemények már csütörtökön beindulnak, így az Eurosport közvetítései is.

Sporttudományokostechnológia

Ajánljuk még