2024.07.25, Csütörtök

Két hét múlva kiderülnek a street food titkos összetevői

pestpilis.hu

2017.08.17. 14:14

Már házilag is elkészíthető a steak szendvics, a sós waffel és az angus burger, a legismertebb hazai food truck-ok ugyanis receptkönyvben teszik közzé a legjobb és legnépszerűbb fogásaikat.

Szakácskönyvben teszi közzé ősszel a Food Truck Show a legismertebb hazai büfékocsik receptjeit. A kötetből többek közt azt is megtudhatjuk, hogyan készíthetünk házilag Zing burgert, Paneer szendvicset és Kolbice-t, emellett a kedvenc gyorskajáink kitalálóit is megismerhetjük. Az ötven receptet a Food Truck Show legnépszerűbb ételeiből és italaiból állították össze, 26 ismert újhullámos büfékocsi közreműködésével.

A képre kattintva galéria nyílik!

A kötetben található ételeket és italokat felkészült szakemberek találták ki, de a receptek egytől egyig elkészíthetők otthon is – konyhában vagy kerti partin, esetleg piknik során a szabadban. Végre megismerhetjük a Food Truck-ok történeteit, hazai meghonosítóit és a food truck életérzést is.

 

A cipóban sült csülöktől a mangós kávééig

A fogások között találunk klasszikus és rendhagyó burger ötleteket, szendvicseket és tortillákat egyaránt, de van benne leves, sőt húsgolyó, cipóban sült csülök és pogácsa recept is. A gyűjteményből a legnépszerűbb édességek sem maradtak ki, így a street food könyvből akár otthon is könnyen elkészíthetjük a holland stroopwafel sajttortát és a népszerű belga waffelt is. Az ételek mellett fröccskalauzzal, sőt egy mangós kávé és a Legenda sörfőzde egyik receptjével is találkozunk a könyvben.

A Food Truck Receptkönyv szeptember 1-től kedvezményesen kapható a Food Truck Show-n a Bookline utazó könyvesboltjában, a Bookline Buszon, de megvásárolható egyenesen a food truck-okból is, ahol kedvünk szerint helyben meg is kóstolhatjuk a könyvben szereplő fogásokat.

Galéria

Ajánlókönyvstreet food