2024.04.16, Kedd

Manócskákkal vonatozhatnak a Mikuláshoz és Süsühöz a gyerekek

MTI

2017.11.28. 11:58

Idén is három napig jár a Télapó Expressz a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között, ahol minden gyerek Mikulás-csomagot is kap.

Hirdetés

Az M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában. A gyerekek és családok december 1-jén, 2-án és 3-án ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen Mikulás- és adventi ünnepen vegyenek részt.

Magyar Anikó, a Vasúttörténeti Park marketing vezetője elmondta, hogy a rendezvény több mint 15 éve a park egyik legnépszerűbb eseménye. Mindhárom napon délelőtt és délután a Nyugati pályaudvarról indul a 204-es gőzmozdony vontatta szerelvény a Vasúttörténeti Parkba, ahol az Orient Csarnok színpadán az Eszterlánc-mesezenekar ünnepi műsora várja a gyerekeket és családjaikat. A műsor után a Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy Mikulás-csomaggal kedveskedjen.

Ezután számos gyerekprogrammal és adventi meglepetésekkel várják a látogatókat. A programok között a gyerekek találkozhatnak Süsüvel, a sárkánnyal, a Tévé-Macival és lesz arcfestés is. Az ünnepség végén a gyerekeket ismét a Télapó Expressz szállítja vissza a Nyugati pályaudvarra.

A Vasúttörténeti Park marketing vezetőjének tájékoztatása szerint a Mikulás-ünnepséget követően a Vasúttörténeti Park bezár és majd csak március végén, április elején nyitja meg ismét a kapuit.

Ajánlókarácsonygyerekprogram