2024.03.29, Péntek
A Hősök terén lép fel szeptembereben Bryan Adams
dziennik.pl

A Hősök terén lép fel szeptembereben Bryan Adams

mti

2019.08.26. 16:56

Immár hatodik alkalommal ad koncertet Bryan Adams Magyarországon. A világhírű kanadai rocksztár szeptember 28-án a Hősök terén lép fel.

Hirdetés

Bryan Adamsszel ünnepli huszadik születésnapját a Skandináv lottó. Az ingyenes koncerten a kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás exkluzív showval lép fel. Az előzenekar a Wellhello lesz - közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfőn.

A társaság immár másodszor szervez nagyszabású koncertet a Hősök terére: tavaly Sting és Shaggy lépett fel a Hatoslottó harmincadik születésnapja apropóján.

Az 59 éves énekes, gitáros, dalszerző Shine A Light című koncertkörútja májusban indult Amerikában és két hét múlva ott is folytatódik. A turné októberben Dél-Amerikába ér, majd novembertől európai állomások következnek. A közlemény szerint a kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva ad kétórás koncertet szeptember 28-án Budapesten. Mint írták, az egyedi elemeket tartalmazó színpadkép és technika mellett kifejezetten erre az estére exkluzív látványt terveznek.

Bryan Adams legutóbb három éve járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, akárcsak 2003-ban, 2006-ban és 2012-ben. 2006-ban Debrecenben is fellépet, egy évre rá a fővárosi Kapcsolat-koncert sztárjaként 200 ezer ember előtt játszott a magyar közönség előtt az 56-osok terén.

AjánlózenekoncertHősök tere