2024.05.21, Kedd

A dzsungel könyve a Gödöllői arborétum színpadán

mti

2016.07.28. 11:38

Szerinte már a helyszín is garancia arra, hogy a nézőknek különleges előadásban lesz részük.

Autentikus környezetben, a Gödöllői arborétumban mutatja be A dzsungel könyve című musicalt a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete. Dés László, Geszti Péter és Békés Pál darabja július 30-án és 31-én lesz látható az arborétum völgyszínpadán.

Péterfi Csaba, a gödöllői önkormányzat kommunikációs igazgatója, aki szerint Horváth Zoltán, a darab rendezője már régóta szerette volna az arborétumban színpadra állítani a musicalt, amely szinte a környezetbe kívánkozik.
Szerinte már a helyszín is garancia arra, hogy a nézőknek különleges előadásban lesz részük. A színészek ugyanis nemcsak a völgyszínpadot veszik majd birtokba, hanem valamilyen formában az egész terület részévé válik a darabnak, és bizonyos mértékig a közönség is részese lesz az előadásnak.

A produkció sztárja Bodrogi Gyula, akit Ká, a kígyó szerepében láthat majd a közönség. A Mauglit alakító Monori Dominik többek között nagy sikerrel szerepelt az Oliver és a Valahol Európában című előadásokban.
Mellettük Békefi László, Bródy Nobert, Géczi András, Miklós Krisztina és Pálfalvy Attila alakítja a főbb szerepeket.
A GÖFME első alkalommal dolgozik öt év alatti gyerekekkel. Bár az elmúlt években több olyan előadást is bemutattak, amelyben sok gyerekszereplő volt, ilyen kicsiket most először vonnak be a színpadi munkába. 
Rajtuk kívül részesei a produkciónak a Gödöllői Táncegyüttes férfi táncosai, Moussa Ahmed vezetésével.
 

forrás: mti / kirandulasok.com / jegy.hu