2024.06.20, Csütörtök

Fergeteges pótszilveszteri buli a Swing Hercegével a Hotel Silvanusban!

2015.12.14. 12:47

Fergeteges pótszilveszteri buli a Swing Hercegével a Hotel Silvanusban! A The Voice döntősével a Swing Hercegével, Gájer Bálinttal most meghosszabbítjuk az újévköszöntő bulit! Garantáltan gondoskodunk arról, hogy ne csak a szilveszterre, hanem a pótszilveszterre is minden vendégünk emlékezzen!

A The Voice döntősével a Swing Hercegével, Gájer Bálinttal most meghosszabbítjuk az újévköszöntő bulit! Garantáltan gondoskodunk arról, hogy ne csak a szilveszterre, hanem a pótszilveszterre is minden vendégünk emlékezzen! Vendégeink még január másodikán is ropni fogják a táncot és most itt a lehetőség, hogy a szilveszter ne csak egy éjszakás kaland legyen. Hosszabbítsa meg a szilvesztert ön is!  Jöjjön el és táncolja át az év második estéjét is egészen reggelig, vagy csak pihenje ki az óévbúcsúztató buli fáradalmait a Hotel Silvanusban!  Nem késik el senki az újévi fogadalommal sem, mert ha az ősi legendáknak hinni lehet, akkor pezsgőbontás mellett a világ legszebb kilátással rendelkező szakrális energiaközpontjában vendégeink száját másodikán elhagyó fogadalmak maradéktalanul teljesülni fognak.

A jó időt pedig garantálni tudjuk, mert hatalmas fedett wellness komplexumunkban éppúgy eltölthetik a havas vagy esetleg esős napokat, mintha szikrázó napsütés lenne. A páratlan panorámával rendelkező komplexumban számtalan élmény mellett, önfeledt pihenés, szórakozás, testet és lelket melengető wellness szolgáltatások sokasága és több medence is várja a pihenő vendégeink minden tagját! Két éjszaka foglalása esetén pedig a második éjszakát 50% kedvezménnyel ajánljuk. Sztárvendég, karaokie, zene, tánc, finom ételek és italok!

Győződjön meg ön is róla és foglaljon kedvezményesen!  Ajánlatunk 2016. január 2-4. között érvényes.

 http://www.hotelsilvanus.hu/visegrad/akcios_ajanlat/potszilveszter/

 

Galéria