2024.03.28, Csütörtök

Európai szintű sikert ért el a magyar fejlesztésű újfajta csomagszállítás

pestpilis.hu

2018.05.16. 10:31

A magyar startup a webshopokat és a szabadúszó futárokat köti össze, a futárszolgálatoknál olcsóbb és rugalmasabb rendszert kialakítva.

Hirdetés

A Start it @K&H inkubátor cég ViddL startup csapata döntős lett a PowerUp! közép-európai energetikai versenyen. Az ötfős startup így bekerült a novemberi Startup Campus Berlin esemény résztvevői közé, ahol európai befektetők és szakemberek várják majd az ígéretes vállalkozásokat. A ViddL előnyeit Tüske Tamás üzletfejlesztő foglalta össze a termékről szóló közleményben.


Egészen rugalmas kiszállítási idő

A magyar startup online rendszere a futárszolgálatoknál olcsóbb, igények szerinti szállítást és gyors, egyszerű csomagfeladási lehetőséget kínál a városon belüli csomagszállításban.

A ViddL a webshopokat és a szabadúszó futárokat köti össze, ezzel lehetővé téve egy rendkívül rugalmas csomagszállítási rendszert. A webáruház-tulajdonosok a rendszer által kivételesen széles skálán adhatják meg a vásárlók számára leginkább megfelelő kiszállítási határidőt. Sőt, a vásárlók akár egy általuk választott időszakra is kérhetik a kiszállítást.


Egy hónap múlva már használhatjuk is

A futárok számára ugyanakkor egy egyénre szabott, vállalkozói státusszal működtethető, kötetlen munkalehetőséget jelent, hiszen saját maguk határozhatják meg, hogy mennyit szeretnének dolgozni.

„Júniustól Egyelőre Budapesten tesszük elérhetővé és finomítjuk megoldásunkat, és 2019-től tervezünk megjelenni más nagyvárosokban is”

– nyilatkozta Tüske Tamás. „Ezt követően pedig Közép-Kelet-Európában szeretnénk tovább terjeszkedni.”

Fókuszbanlogisztikastartupinnováció

Ajánljuk még