Lyukas csokoládé, kerek csokoládé, meztelen csokoládé – mindet meg kell kóstolni ebben a munkakörben!
A Pom Pom meséiből ismert Gombóc Artúr alighanem már be is jelentkezett az olasz édességgyártó cég által meghirdetett állásra. A Nutellát, a Mon Chérit, a Raffaellót és a Ferrero Rochert készítő Ferrero ugyanis 90 csokoládékóstolót keres, akik kakaót, mogyorót és a csokoládékészítés egyéb alapanyagait tesztelhetik a jövőben.
A Ferrero eddig az alkalmazottakkal teszteltette termékeit, most azonban úgy döntöttek, hogy olyanokat fognak megbízni ezzel a feladattal, akik nem rendelkeznek speciális tudással a termékekkel kapcsolatban.
A jelentkezőknek részmunkaidős szerződést kínálnak. Hetente két napot kell munkával tölteniük Alba városában, az olaszországi Piemont régióban.
Tapasztalat nem szükséges, az a fontos, hogy a munkavállalónak semmilyen allergiája ne legyen. A kiválasztottaknak szeptember 30-tól egy három hónapos képzésen kell részt venniük. A kurzus végén csupán 40-en válhatnak csokoládétesztelővé.
Egészséges beltéri levegő ablaknyitás nélkül… Igényvezérelt gépi szellőztetéssel energiamegtakarítás mellett érhető el a tiszta, beltéri levegő.