2024.05.01, Szerda

Jól halad a BudaPart projekt: újabb finanszírozási szerződést kötöttek

pestpilis.hu

2018.09.12. 12:13

A BudaPart GATE irodaház is testreszabott kedvező pénzügyi megállapodás szerint épülhet meg.

Hirdetés

Újabb fontos finanszírozási szerződést kötött a Kopaszi-gát mellet épülő új modern városrész, a BudaPart projekt fejlesztője. A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. a K&H Bankkal állapodott meg a vegyes lakó- és irodatér építkezés egyik jelentős irodaháza, a BudaPart GATE számára a kedvező pénzügyi háttérről – derül ki a vállalat sajtóközleményéből.

 

20 ezer négyzetméteres irodatorony finanszírozásáról döntöttek

Az épülő városnegyed első irodaháza 20 092 négyzetméteres és 11 emeletes, bérbeadottsága pedig hamarosan eléri a 40%-ot. A 2017-ben megkezdett kivitelezési munkálatokért a Market Építő Zrt. felel, az átadás várhatóan 2019 végére valósul meg. A magas energiahatékonysági és korszerű építészeti megoldásokat felsorakoztató, nagy zöldfelületi adottságokkal rendelkező irodaházat LEED GOLD minősítés elvárásainak megfelelően alakítják ki. Az épületben egy 405 férőhelyes mélygarázst is átadnak majd összesen 3 pinceszinten.

A most megkötött megállapodás már a második K&H Bank és a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. között, korábban a beruházás első ütemében megvalósuló BudaPart Otthonok A és C lakóépületére szerződött a két fél.

 

A komplex beruházáshoz méltó szerződést kötöttek

„Egy ilyen mértékű és komplexitású beruházás kapcsán rendkívül fontos, hogy pénzügyi partnerünkkel szorosan együtt tudjunk működni, hogy közösen megtalálhassuk a számunkra legmegfelelőbb, személyre szabott pénzügyi megoldásokat” – mondta el a megállapodással kapcsolatban Dr. Nádasdy Bence, a Property Market befektetési és finanszírozási igazgatója.

„Magyarország legnagyobb városnegyed-fejlesztése, a BudaPart ideális adottságokkal bír mind a nagy- és középbefektetők számára is, így nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy korábbi sikeres együttműködésünket folytatva ismételten a K&H Bankkal dolgozhatunk együtt”

– tette hozzá.

A BudaPart beruházás keretein belül összesen 30 épület, 15 lakó- és 14 irodaház, továbbá egy hotel kivitelezése valósul meg. Ezek közül négy lakó- és egy irodaház átadása 2019-re várható.

irodaFókuszbanMarket Építő Zrt.lakóparkBudaPartKopaszi-gátProperty Market Zrt.