2024.03.29, Péntek

Innovációs rendezvényekkel támogatják a Tábitha Gyermekhospice-t

pestpilis.hu

2018.12.15. 12:02

A kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a figyelmet egy Magyarországon hiánypótló intézmény munkájának fontosságára.

Hirdetés

Támogatási megállapodást kötött az Innoexpo Kft. a Tábitha Gyermekhospice házzal, amelynek célja az gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeket segítő intézmény munkájának támogatása – derül ki a szervezet sajtközleményéből.

A megállapodás értelmében az Innoexpo Kft. elkötelezte magát, hogy 2019 végéig  innovációs eseményeik bevételeinek 10%-át a Tábitha-ház javára ajánlják fel – mondta el Kiss Attila, a cég ügyvezető igazgatója. Azt is hozzátette, hogy azért esett a választásuk a Tábitha-házra, mert az intézményben tapasztalt szeretetteljes légkör és lelkiismeretes munka nagyon megérintette őket.

A vállalat rendkívül fontosnak tartja a Tábitha Gyermekhospice ház munkáját, ezért támogatással és rendezvényeikkel is szeretnék ráirányítani a figyelmet – tette hozzá. A kezdeményezés nyitott, cégek és magánszemélyek egyaránt csatlakozhatnak hozzá.

A Tábitha nem kórház, hanem teljes körű ellátást biztosító otthon a gyógyíthatatlan gyerekeknek és családjaiknak. Az intézmény szakemberei nem csak a halálesemény előtt és közben, de utána, a gyászfolyamatban is készek segíteni.

 

 

jótékonyságFókuszbanadománytámogatásinnováció