2021.09.22, Szerda
Harry Potter buszai segítik a vírus elleni küzdelmet
pixabay - illusztráció

Harry Potter buszai segítik a vírus elleni küzdelmet

mti

2020.04.15. 12:23

A járvány miatt leállított Harry Potter-túrák járművei most az egészségügyi dolgozókat támogatják.

Hirdetés

A Harry Potter-sorozat motívumaival díszített emeletes buszokkal szállítják ingyen egy angol kórház dolgozóit Nagy-Britanniában, a járműveket a Warner Bros. stúdió biztosította.    

A West Herts Kórház három helyszíne között viszi a dolgozókat egy utazási cég a stúdió színes buszaival, melyekkel a rajongók szoktak utazni a varázslótanoncról szóló sorozat forgatásának díszletei közé - írta a Variety.com.   

"A betegség és az önkéntes karantén miatt kevesebben vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy akik egészségesek, de gondot okoz nekik a közlekedés, visszatérhessenek a munkába. Tökéletes megoldás ez a különleges járat, melyen betarthatjuk a fizikai távolságtartás szigorú szabályait, köszönjük a leavesdeni stúdiónak és a Golden Toursnak" - mondta Paul de Gama a kórház nevében.   

"Dolgozóink nem tekinthetnek be sikerfilmek varázslatos kulisszái mögé, de a maguk módján varázsolni fognak ők is" - tette hozzá.   

A járatok reggel hattól éjjel 10.40-ig óránként közlekednek a három kórházi helyszín között. A Warner Bros. március közepén állította le Harry Potter-túráit a koronavírus-járvány miatt. "Ez a legjobb módja a buszaink hasznosításának" - mondta a stúdió szóvivője.

FókuszbanHarry Pottermeseegészségügykoronavírus

Ajánljuk még