2024.04.27, Szombat
Ahol a táskák életre kelnek - a Niriprint sztori
Fotók: Niriprint Facebook, balatonica.hu

Ahol a táskák életre kelnek - a Niriprint sztori

balatonica.hu/Koltai Viktória

2023.10.04. 10:08

Születés- és névnap, legény- vagy lánybúcsú, ezek mind-mind tökéletes alkalmak lehetnek, hogy meglepjük szeretteinket, ismerőseinket egy-egy Niriprint csodával, de a kutya- és macskarajongók is könnyen találhatnak kedvükre való feliratot vagy motívumot, mely négylábú társukat juttatja eszükbe.

Hirdetés

Balatonbogláron a Gömbkilátótól nem messze van egy csodaudvar, ami bámulatosan magába tudja szippantani az arra járó kirándulót - írja cikkében a balatonica.hu.

A családi házak között ugyanis meghúzódik egy különleges kis birodalom, telis-tele fekete, fehér és tengerészkék vászonfelületekre simuló egyedi grafikákkal, vicces feliratokkal, amik rögtön megállásra késztetnek. Szabó-Szendrődy Iringó alkotásai ezek, aki a Niriprint márka névadója és egyben a printek megalkotója. 

Azt, hogy honnan ered a márka elnevezése, talán sokan sejthetik, és nem is tévednek: valóban köze van Iringó nevéhez. Egy gyermekkori szójáték ihlette, ugyanis a tájépítészből a textilprintek mesterévé vált fiatal kétgyermekes anyuka annak idején egyik barátnőjével azt találta ki, hogy szólítsák egymást úgy, hogy a keresztnevük betűit megfordítják. Egy kis csavarral így született meg a "Niri" becenév, ahonnan már csak egy lépés volt a brand kitalálása.

Szabó-Szendrődy Iringó
(Fotó: Koltai Viktória/ balatonica.hu)

Iringó még diákmunka keretein belül a szomszédos kalandparkban töltött sok időt, s felfigyelt arra, hogy a bobpályán készült fotók milyen kelendőek különféle tárgyakra nyomtatva. Azt is észrevette, hogy azok a szuvenírek a legnépszerűbbek, amik jó minőségű alapanyagra kerülnek, hiszen így maradandóbb emlékként őrzik tovább a vidám pillanatokat. Ezen ötlet nyomán és temérdek Pinterest képet végiggörgetve megszületett Iringó fejében a gondolat, hogy akár saját printjei is lehetnének. Alapanyagként egy nagyon jó minőségű organikus pamutot választott, ami finom tapintású, mégis bírja a "gyűrődést", hiszen vászontáskák, tornazsákok, neszesszerek, valamint bortartók készülnek belőle.

Iringó printjei mind saját ötlet alapján születnek, sőt kreált már egy új betűtípust is, ami a Balaton hullámainak lágy ívét adja vissza s egy kis hajómotívummal kiegészülve egész évben megidézi számunkra a vízparton töltött órákat.

 

Egyedi megrendeléseket is vállal

A printek közül nagyon népszerűek a zongora-, a zebra-, vagy a tulipánmotívumok, különösen rosé gold nyomattal, de Iringó mesélt nekünk a legkelendőbb feliratokról is. Az "I was normal 2 kids ago" print például az egyik a sok közül, ami többféle számjeggyel is kapható. Nemrég egy külföldi család az ötös számmal készült verziót vásárolta meg, s adta ajándékul az anyukának, aki szintén jelen volt, s persze örömmel fogadta a nem mindennapi meglepetést.

Iringó szereti a kreatív kihívásokat, így egyedi megrendelésre is vállal névre vagy alkalomra szóló printeket. Nemrégiben például bölcsődei ballagásra készített a nevelőnők részére vászontáskákat virágmotívumokkal, melyeken az egyik virág szárába finom, apró betűkkel annak a ballagó bölcsis gyermeknek a keresztnevét írta, aki az ajándékot adta. Születés- és névnap, legény- vagy lánybúcsú, ezek mind-mind tökéletes alkalmak lehetnek, hogy meglepjük szeretteinket, ismerőseinket egy-egy Niriprint csodával, de a kutya- és macskarajongók is könnyen találhatnak kedvükre való feliratot vagy motívumot, mely négylábú társukat juttatja eszükbe.

 

A Niriprint termékekkel október folyamán a balatonlellei Murci GasztroFesztiválon találkozhatnak az érdeklődők (október 21-én), illetve jó időben még Balatonbogláron a Gömbkilátó melletti bobpályával szemközti standon és garázshelyiségben is elérhetők lesznek a hétvégi napokon.

Aki viszont nem akarja a véletlenre és az időjárásra bízni a dolgokat, az rendelhet online is, ugyanis október elejétől már webshopon keresztül is elérhetőek lesznek a Niriprint termékek.

Tökéletes választás, ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet vagy barátaidat, és nem mellesleg környezettudatosabb megoldás felé terelni őket, hogy mindig legyen náluk egy saját vászontáska vagy szütyő az egyszer használatos zacskók helyett.

Ismerkedj a Nirprint termékekkel Facebookon vagy Instagramon!

cms://img/openGallery

Galéria

Fókuszbankézművességmikro és kisvállalkozásBalatonboglárvászonáskákajándékozásNiriprint

Ajánljuk még