2024.05.19, Vasárnap

Gödöllő turisztikai programokkal és nyereményjátékokkal várja vendégeit az Utazás Kiállításon

2016.03.05. 07:39

A Turisztikai Egyesület Gödöllő az idén is képviselteti magát a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban március 3-án megnyílt, és 6-ig látogatható Utazás Kiállításon. Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje idén is több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a nagyközönséget és a szakma képviselőit.
 

Az egyesület a Magyar Turizmus Zrt-vel szoros együttműködésben, annak társkiállítójaként vesz részt a rendezvényen az „A” pavilon 210/A számú standján, ahol Gödöllő nevezetességeiről és az idei programokról egyaránt találnak kiadványokat, ismertetőket, de a szervezők nyereményjátékkal is kedveskednek az érdeklődőknek.
Ez utóbbin már az első nap több mint százan vettek részt, a megfejtők között pedig értékes ajándékokat sorsoltak ki az egyesület tagjainak felajánlásaiból.
A helyszínen a Gödöllői Királyi Kastély ad ízelítőt a barokk hangulatból, a Pálmaház kézműves különlegességekkel és kóstolóval várja a látogatókat, a Lázár Lovaspark pedig a lovas kultúra iránt érdeklődőknek kínál érdekes programokat, de a látogatók a város szakrális értékeivel és eseményeivel is megismerkedhetnek. Sokan érdeklődnek az éves eseménynaptárak, a Gödöllő, és a környék nevezetességeit bemutató kiadványok iránt, és változatlanul nagy siker a város látnivalóit ábrázoló „térkép”. A kiállításon első alkalommal mutatkozik be a Veresegyházi Medveotthon, ami az idén csatlakozott az egyesülethez.
Az Utazás Kiállítás egyidejű eseménye a BringaExpo és az AfrikaExpo. A kiállítások mellett a Teszt&Go és a Karaván Szalon programokra is érvényes a kiállítás belépőjegye, amit online is megvásárolhat, aki a hét végén szeretne kilátogatni a rendezvényre.

forrás: godollo.hu

Galéria

GödöllőFókuszbanutazásGödöllői Királyi KastélyPálmaházLázár Lovaspark