2024.07.23, Kedd

Háromnapos mulatsággal érkezik a Váci Világi Vigalom

MTI

2018.07.17. 16:52

Hétvégén újra jön a Váci Világi Vigalom, ahol színes programkínálattal várják a kikapcsolódni vágyó kicsiket és nagyokat.

Immáron huszonhatodik alkalommal kerül megrendezésre a Váci Világi Vigalom, mely ezúttal is izgalmas és színes programokkal kívánja kielégíteni a kulturált szórakozásra szomjazó közönséget - fejtette ki Retzler Péter, az esemény főszervezője az M1 csatornáján.

Július 20 és 22 között a város templomaiban komolyzenei együttesek adnak meghitt hangvételű koncerteket, a Duna-parti nagyszínpadon pedig szombaton lép fel a rendezvény kiemelt vendégeként Ken Hensley, a Cry Free kíséretében. Őket követi a hazai könnyűzene egyik közkedvelt zenekara, a P. Mobil egykori tagjaiból alakult Mobilmánia, Vikidál Gyulával, a főtéren pedig Varga Miklós és a Band lép színpadra.

A szervezők ezúttal sem feledkeztek meg a gyerekekről: kézműves foglalkozások várják a kreatív kicsiket; az aktív kikapcsolódásra vágyók a Pannónia Ház udvarán próbálhatnak régi játékokat, szombaton pedig víziparkban gyűjthetnek izgalmas élményeket. Az érdeklődő gyerekek számos mesterség képviselőjével ismerkedhetnek meg, többek közt bepillantást nyerhetnek a méhészet és a fafaragás szépségébe.

A három nap programkínálatában szerepel még az Amigod, a Wellhello, a Kaláka, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, a Stardust, valamint az Irigy Hónaljmirigy is.

 A Váci Világi Vigalom műsorkínálatát számos kísérőprogram színesíti, melyeket a honlapra kattintva találhatnak meg. A háromnapos rendezvénysorozatot vasárnap este tűzijáték zárja.

VácKultúrakultúrarendezvényVáci Világi Vigalom