2024.04.25, Csütörtök

Monoré lehet az Év Honlapja

monor.hu, azevhonlapja.hu

2016.11.09. 11:31

A város önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a színvonalas online kommunikációra. Megújult honlapjukkal egy versenyen is elindultak, ahol jövő vasárnapig még leadhatjuk voksunkat, ha a weboldal elnyerte a tetszésünket.

Hirdetés

Monor vezetésének szándéka, hogy a folyamatosan fejlődő város online megjelenése is tükrözze céljaikat: korszerű, modern kisvárosként szeretnének megmutatkozni a monoriak és vendégeik előtt is. Ezzel is elő kívánják segíteni, hogy a lakosok közösséggé formálódjanak és részt vegyenek a kulturális identitás megerősítésében.

A márciusban elindult, monori és Monorhoz kötődő fejlesztők által kialakított Monor.hu weboldalt mostanra már közel ezren olvassák naponta. A megújult városi honlap kifejezetten jó visszajelzéseket kapott, ezért a városvezetés úgy döntött, hogy benevezi az ország legrangosabb online marketingkommunikációs megmérettetésére: Az Év Honlapja pályázatra. A szakmai zsűri mellett közönségszavazást is hirdettek, ahol az Önkormányzatok és települések kategóriában eddig nevezett hat honlap közül toronymagasan vezet a Monor.hu. A voksolás november 22-ig folytatódik.

A honlap mellett más forrásból is értesülhetünk a Monorral kapcsolatos hírekről: tavaly óta folyamatosan frissül a Facebook oldal, és már Instagramon is bele lehet pillantani a város életébe.

MonorHelyihonlapkommunikáció