2024.05.18, Szombat

Barátságosabb lett Szentendre gyermekrendelője

szentendre.hu

2016.12.23. 08:15

A szilveszteri határidő helyett már karácsonyra elkészült a gyermekorvosi rendelő belső felújítása. A város jelenleg az épület hőszigetelésére és külső nyílászárócseréjére is pályázik.

A novemberben kezdődött munkálatok önkormányzati beruházásban, a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. kivitelezésében zajlottak, szebb és barátságosabb lett a gyermekorvosi rendelő. Újrafestették a várókat, az elkülönítőt, a közös helyiségeket és a mosdókat, lemázolták a belső ajtókat és kicserélték a kopott linóleumot. Felülvizsgálták a fűtési rendszert és új, korszerű kazánt építettek be. Egy vizesblokk teljesen, egy pedig részlegesen megújult, és az elkülönítő is felújításra került.

A gyermekorvosok kérésére a váró falaira festett régi mesefigurákat megtartva, barátságosabb színre festették a falakat, hogy ezzel is könnyítsék az ellátásra váró kis betegek számára a várakozást.

A belső felújítással párhuzamosan a város a külső nyílászárók cseréjére és a hőszigetelésre is pályázatot nyújtott be, ennek elbírálása folyamatban van.

SzentendreHelyiépületfelújításgyermekorvosrendelő