2024.04.25, Csütörtök

Koncertekkel és utcabállal búcsúztatja az óévet Szentendre

szentendre.hu

2016.12.27. 18:20

Az óév utolsó napján a Kistehén együttes koncertjét nézhetjük meg a Fő téren, elsején pedig a PMK színháztermében a Fool Moon koncertjén folytathatjuk a szórakozást.

Hirdetés

Szilveszterkor a Kistehén együttes garantálja a bulihangulatot a Fő téri nagyszínpadon. Legutóbbi anyaguk Szomjas nők címmel jelent meg 2014-ben, melyet egy kritikában úgy jellemeztek, hogy „minden eddigi munkájuk közül a legszerethetőbb”. Számos díj és külföldi meghívás mellett a zenekar 2013-ban elnyerte a Transilvaniian Music Awards-on az év alternatív együttese címet Erdélyben.

A szentendrei szilveszteréj a koncert után, éjfélkor most is tűzijátékkal folytatódik, s az újév első óráiban, hajnali kettőig a legjobb zenékre táncolhatunk az utcabálon.

2017 első napján folytatódik vidám hangulat, a Pest Megyei Könyvtár színháztermében vár a Fool Moon zenekar újévi koncertje. A Fool Moon vokálegyüttes 2001-ben alakult Szegeden, és azóta – hazánkban egyedülállóan – a pop-a’cappella, azaz hangszeres kíséret nélküli éneklés popzenei műfaját népszerűsíti. Első lemezük Csillagok… címmel került a boltokba, melyen magyar slágerek feldolgozásai hallhatók, de a csapat énekel angolul, olaszul, franciául, többek között olyan előadóktól, mint Sting, Paul Simon vagy Eric Clapton.

Az ingyenes koncertre a nagy érdeklődés miatt regisztrációt várnak a szervezők a [email protected] email-címre.

SzentendreHelyiszilveszterkoncertújév