2024.04.23, Kedd

A pálinka töretlen presztízsét bizonyítja Újszilvás fesztiválja

MTI

2017.05.29. 08:24

Könnyűzenei koncertek és neves dj-k is várják az érdeklődőket a Pünkösdkor 12. alkalommal megrendezendő kétnapos Ágyaspálinka Fesztiválon.

Hirdetés

A Bolyhos Pálinkafőzde szervezésében megvalósuló újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál egyik kiemelkedő eseménye lesz a Republic zenekar koncertje június 3-án, szombaton - közölték a szervezők.

Bolyhos Zoltán, a fesztivál ötletgazdája és rendezője elmondta: az eddigi 11 fesztivál azt bizonyítja, hogy a pálinka ma is népszerű, és a fesztiválozókkal folytatott beszélgetések során egyértelműen kiderült, egyre több a hozzáértő, egyre többen ismerik el a pálinka presztízsét.

Mások mellett fellép még Hevesi Tamás, Csepregi Éva, a Soulwave, valamint a Kállay Saunders Band. A vasárnapi kínálatban az Alma együttes, Korda György és Balázs Klári, a New Level Empire és Rúzsa Magdi koncertje szerepel.

Mindkét napon az élő fellépések után neves dj-k szórakoztatják hajnalig a közönséget. A korábbi években megszokott helyi, illetve környékbeli kulturális műhelyek bemutatkozása mellett a Pálinka Lovagrend szokásos felvonulás is várja az érdeklődőket.

HelyifesztiválÚjszilváspálinka