2024.04.25, Csütörtök

Új épület orvosolja a raktárhiányt Vecsésen

magyarepitok.hu

2018.09.09. 11:57

A beruházás az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagált a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére.

Hirdetés

Új big-box épülettel bővül az idén tíz éves Airport City Logisztikai Parkja. A CPI Property Group vecsési logisztikai komplexumában felhúzott épület kivitelezési munkálatait nyáron kezdte meg a Weinberg 93 Építő Kft., az átadást 2019 első negyedévére tervezik.

A 2008-ban megnyitott Airport City Logisztikai Park az átadást követően immár 55 ezer négyzetméternyi raktárcsarnokot és irodai bérleményt kínál ügyfelei számára.

Az új, 13.000 négyzetméteres létesítmény 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel, előnyösen szabott méretekkel tervezett bérleményi területekkel bővül.

A beruházás a raktárpiacra reagál

„Fontos lépés ez a logisztikai park életében" - idézte a cég közleménye Bodahelyi Andrást, a projekt leasing managerét. "A CPI Hungary fejlesztési célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktár piac rekord alacsony kínálati szintjére, és az Airport City eddigi töretlen sikerére. Továbbá a biztos szakmai alapjaira támaszkodva, tovább erősítse bérlői portfólióját az M0-ás körgyűrű déli körzetében."

HelyilogisztikaVecsésingatlanfejlesztés