2024.04.20, Szombat
Egykori telefongyárból születnek irodák Zuglóban
maps.google.com

Egykori telefongyárból születnek irodák Zuglóban

magyarepitok.hu

2019.03.11. 11:33

A Siemens korábbi telephelyén elsőként egy tágas loft irodákat kínáló épületet alakítanak ki.

Hirdetés

Közel 8500 négyzetméteres új irodafejlesztésbe kezd a WING Zrt. Zuglóban. A Siemens Gizella úti, 3 hektáros telephelyén – melyet tavaly év végén vásárolt meg az ingatlanfejlesztő vállalat – jön létre a Gizella Loft, az ott található épületek közül a legmagasabb felújításával. Az épületben az idei év végére modern, emberközpontú, költséghatékony irodaterület születik.

A környezetéből kimagasló épület hatalmas ablakai és nagy belmagassága tágas tereket biztosít a tervezett loft irodák számára. A környező közterületekről és a Hungária körútról is kiválóan látható, illetve magasabb szintjeiről pazar budapesti panorámát kínáló épület székháznak is ideális, ugyanakkor egyes szintjein kisebb irodákat is ki lehet alakítani.

A Gizella Loft szolgáltatásai között megtalálható lesz e-töltő és kerékpártároló zuhanyzókkal, nagy, zöld belső parkja pedig pihenőkkel és street workout résszel áll majd rendelkezésre a munkaközi rekreációhoz. A telek a forgalomtól elzártan, nyugodt, zöld környezetben található.

 

A loftirodán túl is folytatódnak a fejlesztések

A tervek szerint a következő években további felújítási munkák és fejlesztési projektek is megvalósulnak a területen. A Siemens Gizella úti telephelyén egykor telefongyár működött, amelynek újrahasznosítása szervesen illeszkedik a WING vállalati filozófiájába, miszerint egy történelmi múlttal rendelkező területet a mai ingatlanpiaci elvárások maximális figyelembevételével hasznosítanak és töltik meg új funkciókkal.

A területen található meglévő épületekből a Siemens 17.000 négyzetméternyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszútávú bérleti szerződés keretében. „A Siemens fontos stratégiai partnerünk: a WING fejleszti a Siemens leányvállalatának, az evosoftnak az új Duna-parti székházát is– emelte ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

irodaHelyiZuglóWing Zrt.