2024.04.20, Szombat
Év végén átadják Budaörs legzöldebb irodaházát
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Év végén átadják Budaörs legzöldebb irodaházát

magyarepitok.hu

2020.10.02. 12:14

Az Edison Centerben mintegy 1200 négyzetméternyi irodaterület áll majd rendelkezésre, ahol geotermikus hűtés-fűtés és légcserélő rendszer szolgálja a környezetbarát működést.

Hirdetés

Budaörs egyik kedvelt részén, a város szívében épül az 1200 négyzetméternyi irodaterületet és 37 lakást kínáló Edison Center, amelyet a MolnárBeton Kft. építési üzletága, a Moboko Centrál Kft. kivitelez. A projekt égisze alatt a környezetvédelem és a költséghatékonyság találkozik – amellett, hogy környezetbarát megoldásokat és technológiákat használ, a pénztárcát is kíméli. A kivitelezés még idén év végén, 2020 decemberében be is fejeződik.

Az Edison Center fűtése és hűtése is geotermikus földő használatával valósul meg.

A levegő-hőcserélő rendszer segítségével, ablaknyitás nélkül cserélhető a levegő és szabályozható a páratartalom az irodaházban, ráadásul a cserélt levegőből kinyerik a hőenergiát, amit visszajuttatnak az épületbe.

 

Az épülő irodaházá (Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu)


Hiánypótló irodaház születik meg a projektben

Az irodaépület önmagában is páratlan beruházás Budaörsön: ez a város első valóban zöld irodaháza. A beruházás részeként három szinten közel 1200 négyzetméternyi körpanorámás, A+ energiahatékonyságú iroda várja lakóit.

A projekt különlegessége a „zöld” jellegen túl, hogy Budaörsön az elmúlt 10 évben nem épült irodaház.

Az MNB növekedési hitel programjában elérhető alacsony kamatozási hitelnek köszönhetően most rendkívül gyors megtérüléssel számolhatnak a vásárlók – tehát jobban megéri vásárolni, mint bérelni.

 

Az épülő irodaházá (Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu)

Az Edison Center nem csak az M1-es és M7-es autópályához, hanem több logisztikai parkhoz is közel helyezkedik el, a város üzleti negyedének a közepén, egyedülálló megoldásokkal az irodapiacon. A vásárlás lehetőségeivel és az irodák paramétereivel kapcsolatos további információk az alábbi linken érhetők el.

 

Az irodaház látványterve

 

Galéria

HelyiBudaörsMolnárBeton Kft.