2024.04.19, Péntek
Így kaphatja vissza a pénzét, aki a válogatott meccseire jegyet váltott
Fotó: MTI

Így kaphatja vissza a pénzét, aki a válogatott meccseire jegyet váltott

mti

2020.11.17. 17:53

A bravúr nézők nékül is sikerült, az utolsó mérkőzés napján indul a visszafizetés.

Hirdetés

Szerdától lehet visszaváltani a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire megváltott jegyeket - közölte honlapján a magyar szövetség (MLSZ). A szervezet keddi híre emlékeztet, hogy a járványügyi védekezés részeként a magyarok üres lelátók előtt játszották, illetve játsszák novemberi találkozóikat, a meccsekre jegyet váltó szurkolók pedig visszakapják belépőik árát.

A nem névátírt, online vásárolt belépők és kombinált jegyek esetén a visszaváltás automatikus, a szurkolóknak további teendőik nincsenek - írja az mlsz.hu.   

Névátírt belépő esetében az érintettek a valogatottjegy.mlsz.hu oldalon kezdeményezhetik a visszaváltást november 18. és december 2. között. Itt az új, névátírt jegy vonalkódját, a bankszámlaszámot, a bankszámla tulajdonosának nevét, valamint a vonalkódokhoz tartozó új jegytulajdonos születési dátumát kell megadni.   

A magyarok múlt csütörtökön, Izland ellen 2-1-re diadalmaskodtak a Puskás Arénában Európa-bajnoki pótselejtezőn és kijutottak a jövő évre halasztott kontinenstornára, majd vasárnap Nemzetek Ligája-összecsapáson fogadták a szerbeket és 1-1-es döntetlenre végeztek. Marco Rossi csapatának novemberi programja szerdán 20.45 órakor a törökök elleni NL-meccsel zárul.

Helyimagyar fociválogatottfoci