2024.03.28, Csütörtök

Ügyességi bemutatót tartanak a kecskék Budakeszin

vadaspark-budakeszi.hu

2016.10.14. 14:45

Október 16-án, a Budakeszi Vadaspark kecske agility show-jának köszönhetően saját szemmel tapasztalhatjuk meg, hogy a kecskék macskákat megszégyenítő mozgáskoordinációs képességgel és egyensúlyérzékkel rendelkeznek.

Hirdetés

A Budakeszi Vadasparkban, ahol természetes élőhelyükön lehet megtekinteni a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokat, komoly figyelmet fordítanak arra, hogy előadásokkal és különféle interaktív bemutatókkal még közvetlenebbül lehessen megismerkedni a legfurcsább és legérdekesebb állati szokásokkal.

Az Állatijó Bemutatókon és a rendszeres napi látványetetéseken túl kuriózum értékű, időszakos rendezvényeket is szerveznek: ilyen lesz a vasárnapi kecske agility show, ahol a szakértők azt mutatják be, hogy pontosan mire is képes ez a kedves kis háziállat, melyből több egyed is található a parkban.

Az agility kifejezés az állatokkal közösen, szoros együttműködésben végzendő ügyességi sportágat takarja, egyfajta akadályversenyt, ahol az állat (esetünkben egy kecske) és a gazdája (esetünkben a gondozója) közti összhangon van a hangsúly. Vajon mivel motiválható egy kecske? Át tud ugrani egy karikán? Ezekre és még számos kérdésre kaphatnak választ azok, akik ellátogatnak vasárnap a Budakeszi Vadasparkba.

 

Vasárnapi program a Vadaspark színpadán:

12:00 – Állatijó Bemutató

13:00 – Kecske agility show

14:00 – Állatijó Bemutató

15:00 – Kecske agility show

BudakesziHívogatóBudakeszi Vadasparkkecske