2024.04.19, Péntek
Vácon lép fel a hétvégén a Kowalsky meg a Vega
szalas.hu

Vácon lép fel a hétvégén a Kowalsky meg a Vega

mti

2019.07.18. 16:56

Pénteken kezdődik el a Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi és magyar előadók is .

Hirdetés

Immár 27. alkalommal rendezik meg a Váci Világi Vigalom a névadó városban. A péntektől vasárnapig tartó rendezvényen többek között olyan ismert művészek és együttesek lépnek fel, mint Fenyő Miklós, az AK26, a Kowalsky meg a Vega, a Leander Kills, a Deák Bill Blues Band, Gubás Gabi, Dolák-Saly Róbert, az Ocho Macho, valamint a nemzetközi hírnevű Nazareth.

Az összművészeti fesztiválon négy színpadon zajlanak a programok. A Nazareth együttes pénteken lép fel a Duna-parti nagyszínpadon, ahol szombaton Fenyő Miklós, vasárnap pedig a Kowalsky meg a Vega produkciója is látható. A Március 15. téren lévő nagyszínpadon pénteken az Ocho Macho, szombaton a Leander Kills, vasárnap a Deák Bill Blues Band lép a közönség elé.

A Pannónia Házban dzsesszudvart alakítottak ki, ahol vasárnap a Rák Béla Combo, majd a Corona, Lachegyi Máté triója, végül pedig a Neumann Balázs Trió lép fel.

Összesen közel száz programot szerveznek a fesztiválon: a könnyűzenei koncertek mellett komolyzenei programokkal, színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket.

HívogatóVáczenekultúra