2024.07.21, Vasárnap

Megszépült Dunakeszi Művelődési Háza

2016.01.22. 11:50

Január 14-én átadták a teljes külső felújításon átesett VOKE József Attila Művelődési Központot Dunakeszin. A négy hónapos felújítási munka eredményeként teljesen új külsőt kapott a József Attila Művelődési Központ, így az új évben nem csupán változatos programokkal, de teljesen megújulva várja a kultúra iránt érdeklődőket.

Dióssi Csaba, Dunakeszi város polgármestere elmondta, hogy mind a művelődési központ, mind a Dunakeszi Programiroda kínálata iránt egyre nő a kereslet, hiszen a lakosság nagyon nyitott a sport- és a kulturális programokra.

A VOKE felújítására teljes önkormányzati finanszírozással került sor. A kivitelezési munkák nettó költsége 105 millió forint volt, amely magában foglalta a teljes energetikai felújítást: a homlokzat- és tetőszigetelést, a nyílászárók cseréjét és az épület akadálymentesítését is. Az épület külső renoválásának köszönhetően így már minden technikai és energetikai feltétel adott, hogy idén nyáron a belső terek és az energetikai hálózat korszerűsítése is megkezdődhessen.

A beruházás eredményeként a jövőben még magasabb színvonalra emelkedhet a kulturális élet Dunakeszin – a programokról és újdonságokról természetesen továbbra is rendszeresen tájékoztatjuk kedves olvasóinkat.

forrás: dunakeszi.hu

Galéria

DunakesziHelyikultúraprogramokművelődési házak