2024.05.22, Szerda

Négy héten át gyűjtik a ruhákat az Adok-Kapok programban

2016.04.20. 14:30

Az Ökumenikus Segélyszervezet és a Premier Outlet által közösen szervezett akcióban április 22-től május 22-ig várják a felajánlásokat a biatorbágyi outletben.

Idén már negyedszerre indult útjára az Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amely az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. A biatorbágyi Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva négy hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és a Premier Outlet által közösen szervezett akcióban április 22-től május 22-ig várják a felajánlásokat a biatorbágyi outletben.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő ruhában, cipőben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival. A segélyszervezet átmeneti otthonaiba sokszor olyan váratlan krízishelyzetek miatt kerülnek családok, hogy mindenüket hátrahagyva kell menekülniük a segélyszervezethez, így a menedék mellett ruhára is azonnal szükségük van. 
Tavaly az adományoknak köszönhetően több mint 80 000 ruhaneműt tudtak átadni rászoruló családoknak. Idén kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekek megsegítésére, így most a jó minőségű ruhák mellett, gyerekeknek való sportszereket és játékokat is várnak a kezdeményezők.   

A bevásárlóközpont az adományozók segítségét, az outletben felhasználható, kedvezményre jogosító kuponokkal köszöni meg.

forrás: mti / evangelikus.hu

Galéria

FókuszbanBiatorbágyPremier OutletÖkumenikus Segélyszervezet