2024.05.18, Szombat
Szeptember utolsó hétvégéjén tartják a Kultúrházak éjjel-nappal programot
Zichy Mihály Művelődési Központ, Tab Fotó: 2022.kulturhazak.hu

Szeptember utolsó hétvégéjén tartják a Kultúrházak éjjel-nappal programot

MTI

2022.08.24. 13:49

Több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várhatja majd az érdeklődőket.

Mindennap értéket adunk mottóval rendezik meg idén a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatot szeptember 23. és 25. között - közölte a szervező Magyar Népművelők Egyesülete.

A Kultúrházak éjjel-nappal hétvégéjén ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várhatja majd az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal.

Az eseménysorozat célja - írták -, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek, értékelvűségnek. A Mindennap értéket adunk szlogennel a szervezők azt üzenik, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz csatlakozni kívánó intézmények már regisztrálhatnak a megújult www.kulturhazak.hu weboldalon, ahol szakmai programjaikat tölthetik fel, sőt létrehozhatják saját oldalukat, és állandó, ingyenes megjelenést biztosítanak számukra. A weboldalon már pályázati lehetőségek is elérhetők.

OrszágosKultúrházak éjjel-nappalrendezvénykulturális központkultúrház