2024.03.29, Péntek
Idén is bicikliről osztja a szaloncukrot a Budapest Bike Maffia
BBM-Facebook

Idén is bicikliről osztja a szaloncukrot a Budapest Bike Maffia

pestpilis.hu

2016.11.30. 08:03

Jövő kedden ismét itt a Mikimal Mass, az a jótékonysági kerékpáros rendezvény, amely során mikuláscsomagot és szaloncukrot kapnak a rászoruló gyerekek.

Hirdetés

December 6-án a Budapest Bike Maffia ismét megszervezi vidám és jótékony kerékpáros akcióját, a Mikimal Mass-t. Fél hétkor a Dürer Kertből indulva két keréken haladva ellátogatnak a Bethesda Gyermekkórházba, ahol átadják az előre összegyűjtött mikuláscsomagokat, hogy a kórház dolgozói éjszaka meglephessék vele a beteg gyerekeket.

A kórház meglátogatása után Budapest utcáin közösen tekerve szaloncukrot osztanak gyerekeknek, családoknak. A menethez hat órától a Dürer Kertben bárki csatlakozhat, a megjelenés mikulássapkában vagy mikulásruhában ajánlott. A korábbi években volt már példa rénszarvassá avanzsálódott biciklire is.

A Budapest Bike Maffia Magyarország egyik legdinamikusabb növekvő kerékpáros civil szervezete, melyet fiatal bringások hívtak életre 2011 karácsonyán. Céljuk az önzetlen segítségnyújtás, rászoruló civilek és intézmények részére, együttműködve területükön már bizonyított és magas szakmai színvonalon működő kisebb szervezetekkel is.

jótékonyságPest megyekarácsonykerékpár