2024.06.19, Szerda

Az elmúlt 15 év legnagyobb átalakítása vette kezdetét a Duna Plázában

dunaplaza.hu

2017.06.20. 12:04

Tágasabb tereket alakítanak ki és új üzleteket is nyitnak a nyár végére lezajló felújítás során.

A munkálatok első lépéseként lebontásra kerül a központi terület 2002-ben épült három pillangó terasza. A teraszok távozása után az eddiginél jóval tágasabb, letisztultabb tér jön létre, amely promócióknak és a plaza saját rendezvényeinek egyaránt színtere lesz. Emellett a Costa Coffee nyitott kávézót alakít ki itt.

Az eddig a földszinten található KFC étterem új helyre, a második emeleten lévő ételudvarra költözik, ahol két teljesen új vendéglátóegység is megnyitja a kapuit. Az új éttermek mellett az ételudvar berendezése és kialakítása is teljesen megújul, itt is sokkal szellősebb és kényelmesebb tér várja majd a plázába látogatókat.

„Egy olyan beruházás valósul meg, mely mind értékében, mind jelentőségében az egyik legnagyobb a bevásárlóközpont történetében” – idézi Polgári Noémi országos marketing vezetőt a pláza közleménye. „Nem csekély feladat, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy mind bérlőink, mind látogatóink megelégedésére szolgálnak majd az új belső terek.”

A várhatóan nyár végével befejeződő felújítási munkálatokat egy timelapse kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött.

Pest megyefelújításbevásárlóközpont