2024.03.29, Péntek

Már a nyáron átadják a Hillside Offices-t

magyarepitok.hu

2018.02.02. 15:40

Szerkezetkész a BAH-csomópont közelében, a MOM Park mellett épülő 22 ezer négyzetméteres komplexum.

Hirdetés

A HillSide Offices irodakomplexum elérte a legmagasabb pontját – tudatta pénteken az épületet kivitelező Market Építő Zrt. A vállalat hagyományaihoz híven bokrétaünnepet szervezett az építkezésen dolgozók számára.

Az épület látványterve

Mivel az épület Buda egyik legfrekventáltabb csomópontjánál található, nagyon átgondolt szervezőmunkát igényel az építkezés lebonyolítása - írják a közleményben. Ennek ellenére a prémium megoldásokkal szolgáló, 22 ezer négyzetméteres HillSide Offices átlag feletti gyorsasággal készül el, hisz munkálatai 2016 őszén kezdődtek, az átadásra pedig már idén nyáron sor kerül. Mindez a helyszínen dolgozó, egyszerre átlagosan 150-160 ember munkájának köszönhető.

fotó: MTI

Az Alkotás és a Csörsz utca sarkán épülő, LEED Gold minősítésű irodaház 500 m2-es lobbyval rendelkezik majd, s további különlegessége, hogy a tágas irodákat kívül-belül zöld környezet veszi körül: az épülettel szemben sportpályák, fás környezet és a budai domboldal látványa fogadja a jövőbeni bérlőket.

Az irodaház 7 szinttel, tetőteraszokkal, illetve 3 szintes mélygarázzsal rendelkezik majd, az épület teljes magassága 41,7 méter lesz, melyből a Csörsz utca felőli, felszín feletti rész 32,8 méter, a Novotel felőli pedig 36,4 méter. Az irodaépület kivitelezése során 19.300 köbméter betont és több mint 2900 tonna betonacélt használtak fel, valamint a kéthéjú homlokzatra összesen 9300 négyzetméternyi üveg került.

irodaPest megyeMarket Építő Zrt.XII. kerületHillSide Officesbokrétaünnep